Pasta kanapkowa jajeczno-rzodkiewkowa


Pasta kanapkowa jajeczno-rzodkiewkowa

Pyszny sposób na urozmaicenie codziennych kanapek. Prosta i bardzo szybka w przygotowaniu pasta, dzięki której wyczarujemy pożywne i smaczne śniadanko lub kolacje.

 

 

Składniki:

3-4 jajka

1 pęczek rzodkiewek

pół pęczka szczypiorku

2 łyżki majonezu

sól, pieprz

 

 

*** Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy ***

*** Jajka oraz rzodkiewki ścieramy na tarce o dużych oczkach ***

*** Szczypiorek drobno siekamy ***

*** Dodajemy majonez i dokładnie mieszamy ***

*** Całość przyprawiamy do smaku solą oraz pieprzem ***

*** Ponownie dokładnie mieszamy ***

*** Podajemy na kanapkach ***

*** SMACZNEGO ***

 

 

 

 

POLECAM TAKŻE:

  • DANIA JEDNOGARNKOWE – POMYSŁY NA SZYBKIE I PYSZNE OBIADY KLIKNIJ TUTAJ

  • IMPREZOWE HITY! POMYSŁY NA PRZEKĄSKI, DANIA I PRZYSTAWKI KLIKNIJ TUTAJ

KOMENTARZE