Pasta kanapkowa jajeczno-rzodkiewkowa
Pyszny sposób na urozmaicenie codziennych kanapek. Prosta i bardzo szybka w przygotowaniu pasta, dzięki której wyczarujemy pożywne i smaczne śniadanko lub kolacje.
Składniki:
3-4 jajka
1 pęczek rzodkiewek
pół pęczka szczypiorku
2 łyżki majonezu
sól, pieprz
*** Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy ***
*** Jajka oraz rzodkiewki ścieramy na tarce o dużych oczkach ***
*** Szczypiorek drobno siekamy ***
*** Dodajemy majonez i dokładnie mieszamy ***
*** Całość przyprawiamy do smaku solą oraz pieprzem ***
*** Ponownie dokładnie mieszamy ***
*** Podajemy na kanapkach ***
*** SMACZNEGO ***
POLECAM TAKŻE:
- DANIA JEDNOGARNKOWE – POMYSŁY NA SZYBKIE I PYSZNE OBIADY KLIKNIJ TUTAJ
- PRZEPISY NA SZYBKIE, TANIE I ŁATWE OBIADY KLIKNIJ TUTAJ
- IMPREZOWE HITY! POMYSŁY NA PRZEKĄSKI, DANIA I PRZYSTAWKI KLIKNIJ TUTAJ
- NAJLEPSZE PRZEPISY NA SAŁATKI KLIKNIJ TUTAJ